Påmeldingen er allerede åpnet. Du kan lese mer om løpet og melde på her. 

Vi valgte Stiftelsen ALS Norge som mottaker av de veldedige gavene fra deltakerne for å minnes Kondistrener Eva Holøyen som døde av sykdommen 4. mai i fjor. Ved å støtte forskning på ALS håper vi at de som i åra framover får samme diagnose, vil få en bedre prognose enn det Eva fikk. 

Løpet kan løpes hvor du vil den 5. juni 2024. Det er flotte uttrekkspremier som trekkes blant de som registrerer resultat i løpet innen 10. juni. Det er egne premier til de tre beste kvinner og menn i konkurransen. De som ønsker å konkurrere om premier blant de beste, må løpe en rundløype slik at vi unngår for stor høydeforskjell mellom start og mål. 

Vi håper mange melder seg på og donerer en sum til Stiftelsen ALS Norge. Det kan være mye og det kan være lite. Alle bidrag, både store og små, vil kunne hjelpe de som rammes på en god måte. 

Er du ikke Kondismedlem og ønsker gratis start på løpet, kan du lese om våre innmeldingstilbud og melde deg inn her. Kondismedlemmer har også rabatt på en rekke andre løp som arrangeres i Norge. Over 120 såkalte Kvalitetsløp gir 40 eller 80 kroner i rabatt på startkontingenten til Kondismedlemmer. Her er en oversikt over kvalitetsløp.

Lykke til alle sammen!