PÅMELDING                           RESULTATER

Den 4. mai 2022 døde Kondistrener Eva Holøyen av sykdommen ALS. Eva var en ivrig løper, og var en av dem som etablerte Kondistreninga Trondheim i sin tid. For å hedre Eva, og for at alle dem som i åra framover får den samme diagnosen skal ha bedre prognose enn det Eva fikk, vil vi oppfordre alle som er med på Kondisløpets Global Running Day om å donere en sum til Stiftelsen ALS Norge i forbindelse med påmeldingen. Det trenger ikke være mye, men så mye som du har anledning til. Alle monner drar. Donasjonene går uavkortet til stiftelsen og deres forskning på ALS. 

Kondisløpets Global Running Day arrangeres på Global Running Day den 5. juni 2024. Dette er et virtuelt løp på 5-kilometer som du kan løpe hvor du vil den 5. juni. Det er premier til de tre beste kvinner og menn, og en rekke uttrekkspremier som trekkes blant alle som har registrert resultat på distansen innen 10. juni 2024. Dersom du ønsker å være med i konkurransen om de tre beste plasseringene, må du løpe løpet som en rundløype slik at vi unngår for stor forskjell på høyden mellom start og mål. 

Det er ekstrapremie som trekkes blant de som melder på med Team Kondis i feltet for lag. 

Det koster 197 kroner å være med + et administrasjonsbeløp på 20 kroner. Kondisrabatten i Kondisløpets Global Running Day er på 197 kroner. Det er derfor gratis å delta for deg som er Kondismedlem. Er du ikke medlem allerede, kan du lese mer om våre innmeldingstilbud og melde deg inn her.

Det er mulig å kjøpe løpets T-skjorte og medalje som en del av påmeldingsprosedyren. Dette sendes ut til deltakerne i mai slik at du skal kunne løpe løpet med ALS-skjorta. 

Etter at du har meldt på løpet, vil du motta en e-post med en beskrivelse rundt hvordan resultatet ditt kan registreres. 

Sammen løper vi kilometer for kilometer for ALS-saken.

Lykke til!