Hilde Hagevik Odde ble svært glad da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet løpesko fra Mizuno i Kondisløpets kilometersanking i juli. Hun fortalte at hun hadde satt stor pris på utfordringen det var å skulle sanke 200 kilometer løpende og/eller gående i juli. 

– Jeg har jobbet i hele juli og har gledet meg til dagens kilometre i skogen, på mølla eller langs veien. Det var en akkurat passe stor utfordring også. Det er rundt det dobbelte av hva jeg løper en vanlig måned, forteller hun og legger til at hun har storkost seg. 

– Familien har heiet hele veien. De har også blitt med på noen turer. Jeg har følt meg stadig sterkere. Dette blir en bra høst, sier Hilde som totalt klarte å løpe 202 kilometer i løpet av måneden. 

Til sammen løp de 242 deltakerne 53.011 kilometer i løpet av måneden, og det var 185 deltakere som klarte å komme over 200 kilometer i løpet av måneden. Disse ble med i trekningen mange flotte uttrekkspremier. Her er vinnerne:

Premie Vinner
On Cloudrunner Espen Haraldsen
On Cloudrunner Helene Berger
On Cloudrunner Kristin Overvaag
On Cloudrunner Ronny Feet
On Cloudrunner Truls Reigstad
On Cloudrunner Ståle Bergby
On Cloudrunner Line Grethe Husby
Mizuno løpesko Tove Nygård
Mizuno løpesko Hilde Odde
Mizuno løpesko Kari Beate Hovde
Mizuno løpesko Vidar Uthne
Valgfri bok Christian Rønnevik
Valgfri bok Maja Minde
Valgfri bok Tone Leivestad
Valgfri bok Bente Langøigjelten
Valgfri bok Jakob Rusten
Kondissokker Einar Rygg
Kondissokker Knut Olav Andersen
Kondissokker Hege Henriksen
Norges singlett Stig Andy Kvalheim
Norges singlett Anne-Brit Strandset

I tillegg trakk vi to Craft Rush løpejakker og en hettejakke fra vår profilbutikk teamkondis.no blant de som hadde meldt på med Team Kondis som lag. Her var det nok å melde på med Team Kondis som lag. Du trengte ikke løpe en eneste kilometer for å være med. Dette var derfor en konkurranse hvor alle kunne være med. 

Her er de heldige vinnerne:

Premie Navn
Craft Rush løpejakke Åge Olsen
Craft Rush løpejakke Karin Mathilde Morstad
Hettejakke Axel Walø

 

Ny utfordring: Nå skal vi sanke høydemeter!

Høsten er tida for turer i fjellet og skogen. Vi har derfor lagt opp til en konkurranse der det er om å gjøre å sanke flest høydemeter i løpet av september. Disse kan selvfølgelig også sankes langs asfalten. Her blir det premier til beste mann og kvinne i løpet av måneden. I tillegg vil vi også her ha mange flotte uttrekkspremier. 

Påmeldingen er åpnet, så det er bare å melde på! Lykke til!

Her kan du lese mer om Kondisløpets høydemetersanking og melde på.

F.v.: Hilde Hagevik Odde og barna Hanna, Helena, Kari og Emil.
På løpetur: F.v.: Hilde Hagevik Odde og barna Hanna, Helena, mamma Kari og sønnen Emil var på flere turer sammen i juli for å sanke kilometer til Kondisløpets kilometersanking. (Foto: Privat)