Om du starter i dag og samler distanser i Kondisløpet, har du 81 konkurransekilometer å se fram til fram mott nyttår. Det er mye, men ingen umulighet selv om du ikke har løpt mange kilometer i uka så langt i år. 

Er du ikke påmeldt Kondisløpet ennå, kan du lese mer om løpene og melde deg på her.  

Mange flotte premier i Kondisløpet

Om du kun har lyst til å løpe én eller noen av distansene i Kondisløpet, kan du kjøpe medalje for hver enkeltdistanse. Du kan også kjøpe løpets tekniske T-skjorte i valgfri farge. 

Swix premier til Kondisløpet høsten 2020
Premier fra SWIX: SWIX har gitt et drikkebelte og smørepakke bestående av festesmurning fra den nye fluorfrie VP-serien til vinnerne av herre- og dameklassen på alle distansene. Premien har en verdi på 1094 kroner. I tillegg bidrar de med seks drikkebelter til en verdi av 449 kroner som uttrekkspremier. 

Ultimate-premier til Kondisløpet høsten 2020
Uttrekkspremier: Fra Ultimate Nordic har vi fått to løpevester av typen Ultra pro 5 til en verdi av 1399 kroner per stk og tre Ultra Handheld chill til en verdi av 499 kroner per stk som uttrekkspremier. 

Club jacket dame premier til Kondisløpet høsten 2020
Team Kondis-vinterløpejakke: Blant de som melder på med Team Kondis som lag trekker vi ut denne flotte vinterløpejakka fra Craft med Team Kondis-trykk. Dersom du har løpt et maratonløp en gang i livet, kan du velge om du vil ha logoen til Team Kondis Maratonklubben på jakka istedenfor Team Kondis-logoen. Jakka har vindtett materiale i front og elastisk pustende materiale i ryggen. Jakka egner seg godt til både løpe- og langrennsturer gjennom vinteren. Premien har en verdi av 1490 kroner. 

 

I tillegg gir vi bort tre par Skigo hansker og tre valgfrie bøker fra Kondisbutikken som uttrekkspremier blant alle deltakerne. 

Lykke til med treningen og samlingen av kilometer og konkurranser fram mot nyttår!

Les mer om Kondisløpet og meld på din distanse her! Løpet er for alle. Det viktigste er ikke å vinne, men å delta og ha mål å trene mot slik at en lettere kan holde seg i rimelig god form gjennom vinteren.