Det fine med virtuelle Kondisløp er at du kan løpe dem hvor du vil og når det passer best for deg selv. Du kan legge dem inn som testløp i treninga eller du kan ha deltakelsen på en distanse som mål mot slutten av en treningsperiode. 

Det som blir annerledes nå er at vi går over fra månedsperioder til kvartalsvise perioder. Og istedenfor å ha kun noen distanser hver måned, kan dere nå løpe alle distansene når det passer dere i løpet av disse tre månedene. 

«Høsten 2020» strekker seg fra oktober til og med desember, mens «Vinteren 2021» blir de tre månedene januar til og med mars. 

Allerede nå kan du melde på høstens løp og registrere resultatene dine.

Les mer om løpene eller meld deg på her. 

Vi vil gjerne høre fra dere underveis, og vil bli utrolig glade om dere sender oss løpsrapporter fra løpene deres og bilder. Skriv litt om hvorfor du meldte deg på, hvilken distanse du løp, hvor du  løp, om du løp alene eller sammen med andre og navnet på de du evt. løp sammen med. Skriv også litt om hvordan du syntes det var å være med, og om det frister til gjentakelse. Vi skriver gjerne om dere på våre nettsider. Da trenger vi også noen bilder som vi kan bruke vederlagsfritt til publisering på kondis.no og kondislopet.no. Tekst og bilder kan sendes til: kondis@kondis.no

 Lykke til!