Også i vinter blir det mange flotte premier. Vi har fått med oss løpeskoleverandøren On som gir bort et par løpesko til beste dame og mann på hver distanse. Totalt skal 10 skopar finne nye eiere. I tillegg har vi mange uttrekkspremier fra Kondisbutikken. Vi har også egne uttrekkspremier for de som husker å melde på med Team Kondis som lag. Her gir vi blant annet ut en Team Kondis boblejakke som er vellegnet for kalde vinterdager. De som har løpt et maratonløp kan få logoen til Team Kondis Maratonklubben på jakka istedenfor Team Kondis.  

Her kan du lese mer om løpene og melde deg på.

 

For kortere turer- vinner 3 km-Cloud+X+AloeWhite+M+Key+Visual.jpg
Premie 3 km: Beste dame og mann på Kondisløpet vinter 2021 sin 3-kilometer blir den heldige vinneren av denne Cloud X for kortere løpeturer og treninger. (Foto: On)

 Vinner 5 km Cloudflash+WhiteBlack+M+Key+Visuals.jpg
Premie 5 km: De som vinner på 5-kilometeren får et par Cloudflash speedy karbonsko for distanser opp til 10 kilometer. (Foto: On)

Vinner 10 km Cloudboom+WhiteBlack+M+Key+Visuals.jpg
Premie 10-km: De som vinner 10-kilometers distansen får disse flotte Cloudboom skoene. Dette skal være en lettekts karbonsko for lengre distanser. (Foto: On)

vinner halvmaraton Cloudflow+FlareDawn+M+KeyVisual.jpg
Vinnere av halvmaraton: De som vinner halvmaratondistansen får et par Cloudflow løpesko fra On. Dette er bestselgeren deres, og skal være lettvekts maratonsko. (Foto: On)

Maratonvinner-onsko.jpg
Vinnere av maraton: De som vinner maratondistansen får et par Cloudflyer løpesko. Dette skal være en lett sko med meget god demping. (Foto: On)