I vinter løp løpemannen vår alene mot mål i Kondisløpet. Nå håper han at koronarestriksjonene kan lette slik at vi igjen kan stå samlet på startstreken sammen med gode venner enten det er i et tradisjonelt løp eller et virtuelt løp som Kondisløpet. Han har derfor tatt med seg flere løpevenner som står på startstreken sammen med ham. 

Hovedmotivet på medaljene til Kondisløpet er tegnet av vår redaktør for terminlista og journalist i Kondis, Bjørn Johannessen. Bjørn har flere foto- og maleriutstillinger bak seg og tok utfordringen med å lage medaljene våre på strak arm. 

Samlemedaljen er på hele 90 mm i diameter og kjennes ut som en solid utmerkelse å ha i hendene, men har du klart å gjennomføre alle distansene fra tre kilometer til helmaraton i løpet av de tre månedene løpet er åpent, har du virkelig fortjent den. 

Medalje Kondisløpet vår 2021
Enkeltdistanser: De som melder på enkeltdistanser kan kjøpe medalje for hver distanse. Medaljen for enkeltdistanser har det samme løpemann-motivet, men formen er annerledes. Denne medaljen er på 70 mm i diameter. 

T-skjorter Kondisløpet vår 2021
Nytt T-skjortedesign: Det nye designet preger også T-skjortene som kan kjøpes i forbindelse med påmeldingen til løpet. T-skjortene er i teknisk materiale og har god passform. De kan fås i en rekke ulike farger. 

Medaljen og T-skjorten kjøpes når du melder på en av distansene i Kondisløpet. Her kan du lese mer om de ulike distansene i Kondisløpet og melde på om du vil. Medlemmer i Kondis får 40 kroner i rabatt på distanser under 21 km og 80 kroner i rabatt på distanser fra og med 21 km og oppover. Er du ikke medlem i Kondis kan du melde deg inn her. Deltakere i Kondisløpet får 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen om de oppgir Kondisløpets rabattkode under innmeldingen. Denne er 120.

 

Det er store vinnersjanser i Kondisløpet. Totalt har vi fått inn 40 premier som skal fordeles i årets løp. 10 av premiene går til vinnerne på de ulike distansene, mens de 30 andre er uttrekkspremier. De som melder på med Team Kondis som lag, blir med i trekninger av premier fra Team Kondis sin profileringsbutikk. Her kan du lese mer om premiene du kan vinne.

 

Lykke til!