PÅMELDING                             RESULTATER  

Løpet arrangeres i påskeuka i perioden 8.-18. april. Det er enkelt å delta. Løpet kan løpes hvor du vil.  

Vi har tre tilbud:

  • Stafett med 4 personer på laget, kvinne-, herre- eller mikslag. Hver deltaker løper 10,55 km og registrerer tida si på resultatsiden. Det er sammenlagttida for laget som avgjør plasseringen på resultatlista. Hver deltaker på laget melder på seg selv på distansen 10,55 km og oppgir navnet på stafettlaget. Etter at distansen er løpt, legger hver deltaker inn tida si på distansen. Resultatsystemet vil deretter legge sammen tidene og føre opp den samlede tida for laget. 
  • Stafett med 2 personer på laget, kvinne-, herre- eller mikslag. Hver deltaker løper halvmaraton (21,1 km) og registrerer tida si på resultatsiden. Det er sammenlagttida for laget som avgjør plasseringen på resultatlista. Hver deltaker på laget melder på seg selv på distansen 21,1 km og oppgir navnet på stafettlaget. Etter at distansen er løpt, legger hver deltaker inn tida si på distansen. Resultatsystemet vil deretter legge sammen tidene og føre opp den samlede tida for laget. 
  • Maraton der en deltaker løper alle etappene selv (totalt 42,2 km). Du tar tida di selv og registrerer denne på resultatsiden.

Stafetten kan dere velge å løpe både samlet, hver for dere når det passer innen perioden, eller som en del av en fysisk stafett. 

Siste frist for å melde på er 18. april kl. 23.59.

Siste frist for å melde inn resultater er 23. april 23.59.


Kondisløpet 2022 - Maratonstafetten - logo - medalje
Det er mulig å kjøpe medalje, med en diameter på 90 mm, og T-skjorte med løpets motiv i forbindelse med påmeldingen.