PÅMELDING                          RESULTATER  

 

Det er enkelt å være med, løpet kan du gjennomføre hvor som helst så lenge det er utendørs.

Du kan samle høydemeter både på gå- og løpeturer. Antall høydemeter på turen kan du legge inn fortløpende i resultatlisten ved hjelp av en lenke du mottar i forbindelse med påmeldingen. Alternativt kan du samle opp høydemetrene, og legge dem inn samlet ved en seinere anledning.

Hvis du en dag har vært på en tur med 20 høydemeter stigning, kan du registrere dette etter turen. Hvis du en annen dag samler 110 høydemeter på en tur, oppdaterer du resultatene dine med totalt 130 høydemeter. Det er til enhver tid totalsummen av antall høydemeter du skal legge inn.

Gjennom hele perioden kan du følge med på hvordan konkurrentene gjør det. Resultatlisten oppdateres hver gang en av deltakerne oppdaterer sine resultater.

Systemet er basert på tillit. Vi ønsker likevel at du tar et bilde av en app eller klokka du bruker på løpeturene dine slik at du kan dokumentere resultatet om det skulle bli kontroll. Vi forbeholder oss retten til å foreta stikkontroller. Om du får problemer med registreringen kan du kontakte oss på kondis@kondis.no så skal vi registrere resultatet for deg.

Vi oppfordrer medlemmer til å melde seg på for «Team Kondis» - skriv dette i feltet for «Lag». Dersom du tilhører en lokal Kondistrening kan du legge til navnet på stedet bak Team Kondis. Eksempelvis slik: Team Kondis Hamar. Vi har egne uttrekkspremier for de som er påmeldt for «Team Kondis».

Vi kårer ingen vinnere i konkurransen, men alle som registrerer minst 2000 høydemeter disse tre månedene, blir med i trekningen av flotte premier.

Det er mulighet til å skrive ut diplom etter løpet.

Pris: 197 kroner (237 kroner for ikke-medlemmer)

I tillegg kan du i forbindelse med påmeldingen kjøpe løpets T-skjorte for 299 kroner og en flott medalje til 90 kroner.

Gjennom 2024 vil vi arrangere flere Kondisløp hvor alle vil ha unike medaljer for sitt løp. Disse er på 90 mm i diameter. Vi har stor tro på at dette blir årets samleobjekt.

Siste frist for å melde på er 30. september 2024.

Siste frist for å melde inn resultater er 5. oktober 2024

Lykke til!.