Gjennom Kondisløpets kilometersanking ønsker vi å motivere til trening over en lengre periode. I den ene konkurransen kan du konkurrere om å samle flest kilometer på årsbasis

Hittil i år troner Thomas Jansrud fra Team Kondis Elverum på toppen etter å ha løpt og gått 7230 kilometer i skrivende stund, mens Anna Margrethe Tråve ligger på andreplass med 5129 kilometer. Dersom du melder på i dag, kan du registrere alle de kilometerne du har tilbakelagt så langt i år. Du kan derfor være med å konkurrere på årsbasis selv om du kommer til startstreken litt etter de andre. 

Det er ingen premie til vinnerne, men alle som registerer minst 400 kilometer innen den eller de grenene en er påmeldt, blir med i trekningen av flotte premier. 

I tillegg til å samle kilometer på årsbasis, kan en melde på Kondisløpets kilometersanking for desember. I denne konkurransen er det om å gjøre å samle minst 200 kilometer i løpet av måneden. Også i desember kan du melde på i dag og registrere alle de kilometerne du har klart å samle i konkurranseperioden. 

Etter påmelding vil du motta en e-post med en lenke til et skjema hvor du kan registrere resultatene dine. For hver gang du oppdaterer dine resultater, vil du endre din plassering på resultatlista. 

Les mer om våre konkurranser på Kondisløpets nettsider og meld på du også!

Vi trekker flere par Hoka og Mizuno løpesko blant deltakerne som har registrert nok kilometer i begge konkurransene. 

Oslo Maraton 2018
Hoka løpesko: Vi trekker til sammen seks par Hoka løpesko blant deltakerne i de to konkurransene. (Foto: Bjørn Johannessen)

Siste frist for å melde på er: 31. desember 2023

Siste frist for å legge inn resultater er: 5. januar 2024